Mad Garage Detailing

Защитни керамични покрития

 

          

Процедурата, която Ви предлагаме е от висок клас и изисква специализирани знания за апликирането на покрития. Стъпките, които следваме по постигането ѝ са следните:

  • Детайлно почистване и подготовка на автомобила.
  • Коригиране на лака в необходимия брой стъпки и полиране на повърхностите до съвършенство.
  • Времетраенето за изпълнение на услугата варира от 2 до 5 дни спрямо състоянието на автомобила.

*Гаранцията на покритията важи единствено при посещение за поддръжка в нашето студио всяка година.

 

Защита с керамичен сийлънт

      Разликата от керамичното покритие е в твърдостта и свойствата, работещи за заздравяване на лака, борбата с киселинните вещества, които биха увредили повърхностите перманентно. Процедурата е по-бюджетният вариант на керамичните и нано-керамичните покрития, тъй като и трайността му е само една година. Цената на тази услуга е 600 лева.

 

Керамични покрития

      Този вид покрития заздравяват лака на автомобила и са резистентни към появата на всякакви видове петна по повърхностите (киселинни, варовикови и пр.) Последвалите щети, които биха могли да се появят, като драскотини и налепи, се коригират значително по-лесно и безвредно за автомобила. Причината се крие в това, че обект на триенето ще е горният слой на покритието, а не лака. Почистването и поддръжката на външния вид се постигат без особени усилия, тъй като покритието се замърсява в пъти по-трудно.

Предлагаме стандартната комбинация от Nanolex SI3D и Nanolex Final Finish, която идва с две години гаранция. Тази услуга придава плътност и дебелина на лака и така защитавате автомобила. Покритието прави повърхностите сияйни, гладки и със силно изявена хидрофобност.

Стойността на тази услуга е 800лв.

Другият вид керамично покритие е Nanolex SI3D Max, което дава в пъти по-голяма плътност и дебелина, спрямо стандартното покритие, допринасящо за повишената защита на Вашия автомобил. Другите плюсове са повече блясък на автомобила и хидрофобност.

Стойността на тази услуга е 1 200лв., придружена от четири години гаранция.

 

Премиум керамично покритие

Можем да разграничим гореизброените покрития от това, спрямо екипът, който го поставя – премиум керамичното покритие е достъпно единствено за акредитирани студиа.

Какво представлява премиум керамичното покритие Nanolex Si3D HD?

Nanolex Si3D HD е продукт, предназначен за клиенти, които желаят по-висок клас покритие от Nanolex SI3D Max с още по-голяма издръжливост на защитата, ефект и твърдост.

С високоподобрената плътност на този продукт се осъществява безупречно съпротивление и твърдост, които от своя страна противодействат на силни химикали и почистващи вещества, както и на корозия. Nanolex Si3D HD притежава система, която блокира UV лъчите. Това свойство гарантира допълнителна защита на автомобила Ви от влиянията на околната среда.

Стойността на тази услуга за чисто нов автомобил (до 10 000км.) e 1 380лв. с гаранция от пет години.

Стойността на тази услуга за чисто нов автомобил (над 10 000км.) e 1 780лв. с гаранция от пет години.